Prijslijst

DÉCAAR behandelingen

DÉCAAR Algen peeling incl. epileren en/of harsen

Deze peeling stimuleert huidvernieuwing, verhoogt de weerstand van de huid, stimuleert de aanmaak van collageen (vollere huid) en elastine (minder lijntjes) en verbetert de functies van de huid. De Algen peeling biedt een oplossing voor acne, een vette huid, overmatige pigmentatie, levervlekken, littekens, grove poriën, striae, couperose, rosacea en rimpels. Daarnaast is deze peeling ook preventief te gebruiken (huidverjongend). De behandeling kan ook uitgebreid worden met de Biolifting  + € 15,-

70,00

Minikuur DÉCAAR Algen peeling

3 x de DÉCAAR  Algen peeling in 14 dagen. U betaalt 1e en 2e keer € 70,-  en 3e keer € 50,-

0,00

Oxygen treatment 75 min

Tijdens de DÉCAAR Oxygen treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

55,00

Deep Phyto peeling

Tijdens de DÉCAAR Oxygen treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

60,00

Renaissance treatment

Dé behandeling die zorgt voor een complete wedergeboorte van de huid. De DÉCAAR Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die door de DÉCAAR huidspecialist volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

75,00

Losse behandelingen

Epileren/harsen wenkbrauwen

12,50

Epileren/harsen wenkbrauwen + verven

20,00

Epileren/harsen wenkbrauwen + verven + harsen bovenlip/kin

28,00

Harsen bovenlip of kin

9,00

Harsen bovenlip, kin, kaak

20,00

Verven wimpers

9,00

Verven wenkbrauwen

9,00

Harsen onderarmen

15,00

Harsen onderbenen

27,50

Harsen onderbenen + stukje bovenbenen achterkant

35,00

Harsen oksels

15,00

Phytomer behandelingen

Phytomer basis

Reiniging, peeling, dieptereiniging, masker, dagcreme

35,00

Phytomer hydra booster

50,00

2nd youth masker +

5,00

Vitamine C rubber masker +

5,00

Behandeling met essentiele olien

Reiniging, peeling. epileren/harsen, dieptereiniging, masker, massage, dagcreme

55,00

Phytomer hydra booster de luxe

Reiniging, peeling, epileren/harsen, warmtemasker (reinigend en ontgiftend), dieptereiniging, massage, serum, 2e masker, lipmasker, oogmasker, dagcreme

65,00

Diverse behandelingen

Dermabrasie behandeling

Deze behandeling stimuleert de productie van collageen, elastine en aanmaak van nieuwe cellen. Deze behandeling geeft uw huid direct een frisse stralende teint. Verminderd tevens de zichtbaarheid van littekens poriën en fijne lijntjes.

65,00

Gezichtsbehandeling incl. dermashaper (30 min.)

Complete gezichtsbehandeling met ultrasoon en/of spierstimulatie. Werkt huidverjongend. De dermashaper is ook aan te bevelen voor: afvoeren van vocht onder de ogen, kalmeren en herstellen van de couperose huid en de gevoelige huid, herstellen van de beschadigde huid, behandeling van verklevingen en littekens.

73,00

Biolifting behandeling

Complete gezichtsbehandeling met de biolifting. Een ware oppepper voor de vermoeide huid en verjongend voor de oogleden. Werkt vochtafdrijvend bij wallen onder de ogen.

 

65,00