Prijslijst

DÉCAAR behandelingen

DÉCAAR Algen peeling

Deze peeling stimuleert huidvernieuwing, verhoogt de weerstand van de huid, stimuleert de aanmaak van collageen (vollere huid) en elastine (minder lijntjes) en verbetert de functies van de huid. De Algen peeling biedt een oplossing voor acne, een vette huid, overmatige pigmentatie, levervlekken, littekens, grove poriën, striae, couperose, rosacea en rimpels. Daarnaast is deze peeling ook preventief te gebruiken (huidverjongend). 

78,00

Minikuur DÉCAAR Algen peeling

3 x de DÉCAAR  Algen peeling in 14 dagen. U betaalt de 1e keer € 78,-, de 2e keer € 78,-  en 3e keer € 60,-

Oxygen treatment 75 min

Tijdens de DÉCAAR Oxygen treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

55,00

Deep Phyto peeling

De DÉCAAR Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. Schrik niet van de benaming ‘fruitzuur’, alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen.

60,00

Renaissance treatment

Winnaar Dutch Beauty Award in de categorie 'Beste professionele schoonheidsbehandeling 2021'.
Dé behandeling die zorgt voor een complete wedergeboorte van de huid.
De DÉCAAR Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die door de DÉCAAR huidspecialist volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

75,00

CO2 treatment

Deze treatment is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. 

De DÉCAAR CO2 Treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid.

75,00

Illuminating behandeling

65,00

Losse behandelingen

Epileren/harsen wenkbrauwen

15,00

Epileren/harsen wenkbrauwen + verven

23,00

Epileren/harsen wenkbrauwen + verven + harsen bovenlip/kin

30,00

Harsen bovenlip of kin

9,00

Harsen bovenlip, kin, kaak

24,00

Verven wimpers

10,00

Verven wenkbrauwen

9,00

Harsen onderarmen

15,00

Harsen onderbenen

27,50

Harsen onderbenen + stukje bovenbenen achterkant

35,00

Harsen oksels

15,00

Phytomer behandelingen

Reinigingsbehandeling

Reiniging, peeling, dieptereiniging, masker, dagcreme

55,00

Hydra booster de luxe

Reiniging, peeling, epileren/harsen, warmtemasker (reinigend en ontgiftend), dieptereiniging, massage, serum, 2e masker, lipmasker, oogmasker, dagcreme

65,00

Diverse behandelingen

Dermabrasie behandeling

Deze behandeling stimuleert de productie van collageen, elastine en aanmaak van nieuwe cellen. Deze behandeling geeft uw huid direct een frisse stralende teint. Verminderd tevens de zichtbaarheid van littekens poriën en fijne lijntjes.

65,00

Microneedling inclusief BB-glow

Microneedling is een behandeling waarbij minuscule naaldjes, kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze zijn niet zichtbaar met het blote oog.
De behandeling stimuleert de huid op natuurlijke wijze te genezen, doordat er groeifactoren vrijkomen die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Het resultaat is een gladde, vollere, stevigere en egalere huid.

Na de microneedling wordt de BB-glow op de huid aangebracht.

 

1 t/m 3 sessies €75,-

4 t/m 6 sessies € 70

Tandenbleken

55,00