DÉCAAR

”Dare to be yourself”…

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. DÉCAAR gelooft in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam.

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Door constante innovatie garanderen zij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid. 

Het merk heeft 5 lijnen, namelijk; oxygen, oily/combination, white skin, age reverse en delicate skin. Het beste resultaat verkrijg je door de combinatie van salonbehandelingen en thuisverzorgingsproducten. 

Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je DÉCAAR het beste omschrijven. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

 

Klik hier voor meer informatie.