Schoonheidsbehandelingen tegen acne - Helmond

Wat houdt een acne behandeling in?

Wanneer je last hebt van acne, onzuiverheden, puistjes en pukkeltjes, is het alleen reinigen van de huid niet voldoende. Een professionele schoonheidsbehandeling in combinatie met de juiste producten, zorgt ervoor dat acne daadwerkelijk zal verminderen of zelfs zal verdwijnen.

De acne-gezichtsbehandeling is een alternatieve behandeling die is ontworpen om de hoofdoorzaak van acne te behandelen. Acne-gezichtsbehandelingen richten zich voornamelijk op het diep reinigen van de huid, zodat verstopte poriën geen kans meer krijgen. Dit vermindert en kalmeert ontstekingen in de huid.

Daarnaast wordt er tijdens de behandeling gebruik gemaakt van specifieke werkstoffen, die ervoor zorgen dat de talgproductie normaliseert. Talg is het stofje in onze huid die zorgt dat de huid soepel is, maar een teveel aan talg (vet) zorgt voor verstopte poriën.

Voordelen acne behandeling

Het belangrijkste voordeel van dit type gezichtsbehandeling is natuurlijk de vermindering van acne. De behandeling vermindert roodheid en ontstekingen en brengt de huid weer in balans. Met regelmatige behandelingen worden toekomstige acne-uitbraken geminimaliseerd.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het juiste resultaat?

Direct na de eerste behandeling zie je een indrukwekkende verbetering van de huid. Mogelijk zou je  echter meerdere behandelingen moeten ondergaan, om de gewenste resultaten te bereiken, afhankelijk van de ernst van de acne. Het is ook belangrijk om tussen de schoonheidsbehandelingen, thuis goed voor je huid te zorgen.

DÉCAAR Deep Phyto peeling

De DÉCAAR Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. Schrik niet van de benaming ‘fruitzuur’, alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen.

DÉCAAR Algen peeling

Deze peeling stimuleert huidvernieuwing, verhoogt de weerstand van de huid, stimuleert de aanmaak van collageen (vollere huid) en elastine (minder lijntjes) en verbetert de functies van de huid. De Algen peeling biedt een oplossing voor acne, een vette huid, overmatige pigmentatie, levervlekken, littekens, grove poriën, striae, couperose, rosacea en rimpels. Daarnaast is deze peeling ook preventief te gebruiken (huidverjongend). De behandeling kan ook uitgebreid worden met de Biolifting

Dermabrasie behandeling

Deze behandeling stimuleert de productie van collageen, elastine en aanmaak van nieuwe cellen. Deze behandeling geeft uw huid direct een frisse stralende teint. Verminderd tevens de zichtbaarheid van littekens poriën en fijne lijntjes.