Huidverbeterende schoonheidsbehandelingen in Helmond

Het verschil tussen huidverbetering en huidverzorging, is dat er bij huidverbetering daadwerkelijk iets wordt veranderd en verbeterd aan de huid. Is je huid gezond en wil je dit zo houden? Dan zijn de reguliere schoonheidsbehandelingen voor jou een goede keuze. Heb je een huidprobleem, zoals acne of (vroegtijdige) huidveroudering?

Kies dan voor één van onze huidverbeterende behandelingen, zoals de DÉCAAR Algen peeling. Huidverbeterende behandelingen hebben als doel om de huid gezond(er) te laten functioneren. Een gezonde huid is automatisch ook een mooie huid.

Dermabrasie

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk hebben beschadigd. Hardnekkige acne en pigmentvlekken zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren. Met dermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum terug gebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.

Renaissance treatment

Dé behandeling die zorgt voor een complete wedergeboorte van de huid. De DÉCAAR Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die door de DÉCAAR huidspecialist volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

DÉCAAR Algen peeling

Deze peeling stimuleert huidvernieuwing, verhoogt de weerstand van de huid, stimuleert de aanmaak van collageen (vollere huid) en elastine (minder lijntjes) en verbetert de functies van de huid. De Algen peeling biedt een oplossing voor acne, een vette huid, overmatige pigmentatie, levervlekken, littekens, grove poriën, striae, couperose, rosacea en rimpels. Daarnaast is deze peeling ook preventief te gebruiken (huidverjongend). De behandeling kan ook uitgebreid worden met de Biolifting

Dermashaper

Om huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fibroblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. De Dermashaper werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging.

DÉCAAR Plump & Glow

De Plump & Glow Treatment is buitengewoon goed geschikt om de huid een boost te geven en intensief te herstellen en verzorgen. Pigmentatie en donkere vlekken, een droge huid die leidt tot vroegtijdige veroudering, een overgevoelige huid en een zwakke barrièrelaag laten de huid er dof, ontstoken, vermoeid en vlekkerig uitzien. Deze kenmerken worden tijdens de Plump & Glow Treatment effectief behandeld..