Schoonheidsbehandeling voor de gevoelige huid - Helmond

Een gevoelige huid kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals milieuschade, rosacea, acne, laserbehandelingen of door natuurlijke aanleg. Gezichtsbehandelingen voor de gevoelige huid gebruiken zachte procedures en producten die geschikt zijn voor de huid die gevoelig is voor irritatie.

Als je een gevoelige huid hebt, wordt je huid tijdens de schoonheidsbehandeling in ieder geval altijd gereinigd en gekalmeerd. Afhankelijk van je wensen, kunnen hier nog andere stappen aan worden toegevoegd. De behandeling wordt altijd afgesloten met het aanbrengen van een vochtinbrengende crème die is samengesteld om roodheid te verminderen en ontstekingen te kalmeren.

Gezichtsbehandelingen voor een gevoelige huid hebben als resultaat:

  • Het verbeteren van de teint
  • Het verminderen van ontstekingen
  • Versterken van de immuniteit, wat toekomstige irritaties zal helpen voorkomen.

Dermashaper

Complete gezichtsbehandeling met ultrasoon en/of spierstimulatie. Werkt huidverjongend. De dermashaper is ook aan te bevelen voor: afvoeren van vocht onder de ogen, kalmeren en herstellen van de couperose huid en de gevoelige huid, herstellen van de beschadigde huid, behandeling van verklevingen en littekens.

Phytomer behandelingen

Phytomer basis
Reiniging, peeling, dieptereiniging, masker, dagcreme

Phytomer hydra booster

2nd youth masker +

Vitamine C rubber masker +

Phytomer hydra booster de luxe
Reiniging, peeling, epileren/harsen, warmtemasker (reinigend en ontgiftend), dieptereiniging, massage, serum, 2e masker, lipmasker, oogmasker, dagcreme