Anti-aging behandeling Helmond

Anti-aging gezichtsbehandelingen gebruiken producten en technieken die zijn ontworpen om het verouderingsproces te vertragen, de huid gezonder te maken en rimpels te verminderen.

Anti-aging gezichtsbehandelingen zijn ontworpen om de huid met alle elementen te verjongen - van exfoliatie (het verwijderen van dode huidcellen) tot hydratatie tot massage (verbetering van de bloedsomloop) - samenwerkend om de huidtextuur te verbeteren. Een gezichtsbehandeling tegen veroudering is een effectieve en preventieve maatregel als het gaat om het verouderingsproces en is een goede optie wanneer je op een natuurlijke wijze mooi ouder wenst te worden.

DÉCAAR Algen peeling

Deze peeling stimuleert huidvernieuwing, verhoogt de weerstand van de huid, stimuleert de aanmaak van collageen (vollere huid) en elastine (minder lijntjes) en verbetert de functies van de huid. De Algen peeling biedt een oplossing voor acne, een vette huid, overmatige pigmentatie, levervlekken, littekens, grove poriën, striae, couperose, rosacea en rimpels. Daarnaast is deze peeling ook preventief te gebruiken (huidverjongend). De behandeling kan ook uitgebreid worden met de Biolifting.

Dermabrasie

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk hebben beschadigd. Hardnekkige acne en pigmentvlekken zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren. Met dermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum terug gebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.