Waarom huidverzorging?

Goede huidverzorging helpt om onze buitenste oppervlaktelaag van de huid intact te houden. Deze laag behoudt de algehele hydratatie en dient als onze primaire verdediging tegen de omgeving, het is dus van cruciaal belang dat onze huid sterk en gezond blijft.

Agressieve producten kunnen bijvoorbeeld de buitenlaag beschadigen door essentiële lipiden en vocht te verwijderen. Het dagelijks gebruiken van een goed huidverzorgingsregime kan helpen deze belangrijke beschermende laag te behouden, maar ook om een  mooie huid te verkrijgen.

Je huidtype is belangrijk

Je vermoedt misschien dat je een droge, vette of gevoelige huid hebt, maar weet je echt wat je huidtype is? Dit is namelijk wel belangrijk om te weten, aangezien hier de juiste schoonheidsbehandelingen en producten voor thuisgebruik op worden geadviseerd. Wanneer je voor het eerst in de salon bent, analyseer ik je huid, hierdoor kom je o.a. te weten wat jouw huidtype is.

Daarnaast zijn er ook nog huidcondities, zoals een onzuivere huid, vochtarme huid en een rijpere huid.

Een huidtype is genetisch bepaald, dit kan niet worden veranderd. Door de juiste verzorging kan je er echter wel voor zorgen dat je huid zo mooi en gezond mogelijk is en dat je bijvoorbeeld in het geval van een vette huid, zo min mogelijk een vettige glans hebt.

Aan huidcondities kan wel worden gewerkt. Wanneer ik merk dat je bijvoorbeeld een vochtarme huid hebt, zullen we in de schoonheidsbehandelingen gebruik maken van vochtbindende producten.

 

Huidverzorgende schoonheidsbehandelingen

De volgende schoonheidsbehandelingen zorgen voor een stralende en gezonde huid:

Oxygen treatment

Tijdens de DÉCAAR Oxygen treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

Plump & Glow treatment

De Plump & Glow Treatment is buitengewoon goed geschikt om de huid een boost te geven en intensief te herstellen en verzorgen. Pigmentatie en donkere vlekken, een droge huid die leidt tot vroegtijdige veroudering, een overgevoelige huid en een zwakke barrièrelaag laten de huid er dof, ontstoken, vermoeid en vlekkerig uitzien. Deze kenmerken worden tijdens de Plump & Glow Treatment effectief behandeld..

Behandeling met essentiële oliën

Reiniging, peeling, epileren/harsen, dieptereiniging, masker, massage, dagcrème.